Glutenvrije madeleines & brownies

Deze madeleines en brownies zijn het resultaat van een paar keer een recept proberen, aanpassen, proeven, weer aanpassen en nog een keer proeven.

Voor de madeleines heb ik een bestaand recept van een chef, waarbij ik ooit stage gelopen heb en daarna voor heb gewerkt, aangepast naar een glutenvrij recept van  zelfrijzend bakmeel en de suiker vervangen door kokosbloesemsuiker. Ook heb ik nog een variatie gemaakt met amandelmeel en witte basterdsuiker.

De brownie is een beetje van mezelf en een beetje van iemand anders. Ik vond hem iets aan de bittere kant door de hoeveelheid cacao. Dat heb ik aangepast door dat te minderen en er een klein beetje kokosbloesemsuiker bij te doen. Hij is supersmeuiig en gezond door de courgette en natuurlijk gezoet door dadels.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *