2015

Inmiddels een aantal weken, taarten, tripjes, kerst en oud&nieuw verder, zijn er een aantal ontwikkelingen rondom Grote Taartjes.

In december had ik 2 grote opdrachten. De eerste was van bouwonderneming Veeneman die zijn klanten graag een lekker taartje voor de kerst wilden geven. Dus dat werden 8 taarten verschillend van 10 tot 40 personen met logo. De tweede opdracht was een kerstmarkt van Amazing waar ik het dessert voor mocht maken. Een glaasje gevuld met stoofpeertjes, crème anglaise, sojaroom en een krokantje van walnoot en gepofte boekweit, erg lekker!

Na deze drukke week een verdiend weekendje relaxen in Berlijn. Erg mooi en gezellig met al die kerstmarkten. Wel moeilijk om daartussen iets glutenvrij’s te vinden….Maar toch glutenvrije amandelkoekjes gevonden. En op de bovenste verdieping van KaDeWe een hele hoek met glutenvrije en lactosevrije producten.

Vlak voor kerst nog 2 taarten gemaakt aan de hand van een geboortekaartje.

Toen even genieten van oud&nieuw om gelijk het eerste weekend weer aan de bak te gaan voor een Minecraft-taart….jeetje wat een werk! Maar het resultaat was super!

Maar toen….

samen met mijn vriend woonde ik antikraak in de pastorie van een kerk. Hier had ik de luxe van een eigen keuken om glutenvrij te bakken. Helaas moesten wij afgelopen week verhuizen, omdat er plannen zijn voor de pastorie en kerk. Voorlopig gebeurt er nog niks en mag ik daar gelukkig nog bakken. Maar dat kan zomaar voorbij zijn. Ondertussen ga ik op zoek naar een ruimte waar ik Grote Taartjes kan voortzetten, want ik wil echt niet stoppen met bakken, veel te leuk :).

Aanvragen zijn zeker welkom, maar zal ik op korte termijn (een week) pas kunnen bevestigen.

2015 is dus een beetje onzeker begonnen, maar ik blijf positief. Er zal vast iets mooiers uit voortkomen.

Ik ga jullie op de hoogte houden!

En als iemand een mooi ruimte weet om in te kunnen bakken….

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *