Nieuw begin in zicht!

Wauw, ik ben zo blij met het supermooie en ruime tuinhuis in de achtertuin! Dat wordt mijn bakkerij….nog een beetje onwerkelijke eigenlijk. De laatste maand is de bouw ervan zo snel gegaan, dat ik bijna kan beginnen met het inrichten. Nog een mooi RVS werkblad op de kop tikken, water en stroom aanleggen en bakken maar.

Ik kan nu ook echt bijna niet meer wachten… Thuis in het kleine appartement ben ik toch aan de bak gegaan. De ingrediënten zijn weliswaar glutenvrij, maar de keuken helaas niet. Maar zo kan ik toch mooi aan het experimenteren blijven. Waaronder deze pruimenvanille-plaatcake en pruimen-en-kaneel muffins! De pruimen komen uit de tuin van mijn schoonouders, heerlijk zoetzuur.

Dus over een niet al te lange tijd kunnen er weer gebakjes, blondies, cupcakes en taarten worden besteld!

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *