Nog eventjes…

Na 2 maanden is er eindelijk zicht op een nieuwe plek om te bakken!

Een bakkerij aan huis nog wel. Althans… een mooi en groot tuinhuis achter in een grote tuin in Apeldoorn. De tuin hoort bij een oud huis uit 1910 die we gaan opknappen om er zelf in te gaan wonen. Het huis gaat nog even duren voordat dat bewoonbaar is, maar het tuinhuis hoop ik binnen nog eens 2 maanden “bakklaar” te hebben. Maar eerst moet de tuin schoongemaakt worden en er moet een goede grondfundering komen waar het tuinhuis op komt te staan. De planken verven, dan in elkaar zetten, inrichten en zorgen dat er stroom is.

Ik kan niet wachten tot ik straks in mijn eigen bakkerij in eigen tuin aan de slag kan! De afgelopen 2 maanden heb ik niet stilgezeten en heb ik in ons kleine appartementje van alles gebakken, waaronder een Nutella-cheesecake. Erg lekker, maar niet gluten en lactosevrij. Wel een uitdaging om die taart wèl gluten- en lactosevrij te maken wat ik zeker ga proberen.

Samen met een vriendin hebben we bij haar thuis een taart gemaakt voor haar dochter’s 4de verjaardag en in de keuken van mijn moeder de altijd heerlijke blondies en brownies voor een feestje.

Jammer genoeg heb ik een aantal leuke opdrachten niet aan kunnen nemen en aan verschillende festiviteiten (waaronder De Lopende Band, Zwitsalterrein) niet kunnen deelnemen.

Maar achter de schermen ga ik gewoon door met informatie zoeken, recepten uitproberen en ervoor zorgen dat straks iedereen mij weer weet te vinden!

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *