Mama Appeltaart

Wat een topdag!

Afgelopen zondag heb ik samen met mijn schoonmoeder en schoonzusters meegedaan aan RestaurantDay: een initiatief uit Finland waarbij 1 keer in de 4 maanden iedereen ter wereld een pop-up restaurant kan openen. Wij hebben deze dag een tuinkamer omgebouwd tot een gezellige en sfeervolle buitenkamer waarin we onze gasten ontvingen.

Op het menu hadden we de in de hele omgeving bekende heerlijke appeltaart van schoonmoeder Ella en haar worteltjestaart met mascarponevulling en walnoten. Schoonzus Marieke (van wie het initiatief kwam om mee te doen, voor de 2de keer) had ein herrlichen Deutche Küchen met rood fruit gemaakt, schoonzus Eefje had hele mooie, strakke chocoladebonbons met fantastische vullingen gemaakt en ikzelf had een assortiment van glutenvrije, lactosevrije en suikerarme kleine taartjes gebakken.

Vanaf 12 uur liep het storm en zat iedereen al snel te genieten van een bordje vol lekkers en verse koffie of thee.

Alle reacties waren positief, we hebben zelfs een aantal doggiebags meegegeven!En de vraag: “wanneer openen jullie weer?”, is regelmatig gesteld.

Echt een hele leuke, gezellige en lekkere dag en zeker voor herhaling vatbaar!

You may also like...

3 reacties

  1. Eefje schreef:

    Jaaa!!! Superleuk verslag van een héérlijke dag! Ook nog even credits voor je moeder voor de fleurige aankleding en voor schoonvader Willem voor de ‘marketingmiddelen’ en de kassa 😉

  2. Eefje schreef:

    Bijna vergeten: Roy Zonnenberg bedankt voor de mooie foto’s!

  3. Ella schreef:

    Als ik dit enthousiaste verslag lees en de prachtige foto’s van het gezellig aangeklede buitenkamerrestaurant zie, dan geniet ik nog na van deze fantastische dag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *