Back in business!

Yes, eindelijk!! Afgelopen weekend heb ik de eerste taart in mijn nieuwe bakkerij gemaakt!

Het tuinhuis/blokhut heeft inmiddels de naam “de Bakhut” gekregen en is volledig ingericht met al mijn bakspulletjes. De bakvormen, gereedschappen, marsepein, meel, suiker, kokosolie en ook een nieuwe RVS werkbank, m’n oude oven en koelkast staan er in! De stroom gaat nog even via een haspel en water moet ik binnen halen, maar daar wordt binnenkort ook aangewerkt zodat dat ook allemaal naar behoren werkt.

In Augustus heb ik mede dankzij een fijne samenwerking met The Free From Shop en Sisters on the Move al een beetje promotie kunnen maken voor Grote Taartjes. Zo stonden er bij LepeltjeLepeltje en de Kanaalconcerten zakjes met blondies en brownies bij de Sisters in de koffiebus. Deze heb ik kunnen bakken in het keukentje bij The Free From Shop.

En dus afgelopen zondag een grote taart voor 80 man kunnen afleveren op het 40 jarige huwelijksfeest van mijn schoonouders. Eigenlijk was het een feest én een taart met 3 thema’s: het huwelijksfeest dus, schoonmoeder 40 jaar werkzaam bij de politie en schoonvader 65 jaar geworden. Het was een gezellig feest en de complimenten over de taart waren super! Zowel over hoe hij eruit zag dan wel dat hij heeeel erg lekker was!

Dusss, dit allemaal betekent dat ik officieel weer back in business ben!

 

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *