Je bent jong en wilt wat…

…. in mijn geval is dat op dit moment een goed lopend bedrijf in glutenvrij, lactose vrij en suikerarm gebak. Om zoiets voor elkaar te krijgen, heb je tijd nodig. En geduld. En nog meer tijd…

Naast Grote Taartjes werk ik in de bedrijfscatering. En ben ik samen met mijn vriend een huis aan het verbouwen. Daar zijn we al 1,5 jaar mee bezig, maar het ziet er naar uit dat we er deze zomer eindelijk in kunnen. Werken en verbouwen kost natuurlijk veel tijd, maar het is ook allemaal leuk om te doen. Het 1 wat meer dan het ander misschien ;). Maar goed, ik mag niet klagen. En als ik dat dan een keer doe, omdat ik al een tijdje geen opdracht binnen heb gekregen, heb ik een paar dagen later 6 bestellingen voor dezelfde week!

Nu 3 weken vakantie, dus gewoon even tijd maken voor zaken die vaak blijven liggen… administratie en de website had een update nodig. Dus dat ben ik nu lekker aan het doen op een klusvrije zondagmiddag. Eindelijk heb ik nu ook de mooie fotosessie van Sandra op de website staan (kijk bij Foto’s en scroll naar beneden).

Het laatste weekend van juli sta ik op het superleuke en gezellige LepeltjeLepeltje Apeldoorn bij het Havenkwartier! Daar moet ik nog een menukaart voor inleveren, dus als jullie suggesties hebben hoor ik het graag!

 

You may also like...

2 reacties

  1. Eefje schreef:

    Leuke blog Melin! En wat jammer dat LepeltjeLepeltje eind juli is, dan zijn wij nog op vakantie :-(.

  2. Melinda Heg schreef:

    Ah, dat is zeker jammer! Volgend jaar misschien wel op tijd terug ūüėČ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *