Moederdag
Mmhh, het ruikt hier heerlijk in huis! Net 2 taartjes uit de oven gehaald die ik speciaal voor moederdag gebakken heb.
De ene is voor mijn oma en moeder om te delen en de ander is voor mijn schoonmoeder die hem zo toch ook echt even met ons moet delen ;).
Mijn oma is een echte Zeeuwse en mijn moeder is geboren in Brabant, maar getogen Zeeuwse. Vandaar dat ik dacht, laat ik weer eens iets moois en lekkers maken voor onze (schoon-)moeders met mijn Zeeuwse Knoop-bakvorm.
Het is een Zeeuwse Knoop met pure chocolade en frambozen. Hij is glutenvrij met glutenvrije witte bloem en amandelmeel. Er zit deels witte basterdsuiker, maar het merendeel kokosbloesemsuiker wat qua smaak perfect combineert met chocola. Ik heb hem bestoven met poedersuiker, omdat dat een heel mooi effect geeft! En extra feestelijk met de rode suikerhartjes.
Alle moeders een hele fijne dag gewenst!
- Zeeuwse Knoop
- Chocola en frambozen
- Amandelmeel en kokosbloesemsuiker
- Suikerhartjes
- Chocoladetaart met frambozen
- Bloemen van eetpapier
Naast mooi en feestelijk smaakte deze moederdagtaart ook héél erg lekker. Ik kan niet wachten op de volgende moderdag 🙂