Èchte liefde
Liefde gaat door de maag, echt waar… Voor Valentijnsdag wilde ik iets met chocolade maken, èchte chocolade. Maar wel zo dat mensen die last hebben van de lactose het ook kunnen eten. Dus bevat...
Liefde gaat door de maag, echt waar… Voor Valentijnsdag wilde ik iets met chocolade maken, èchte chocolade. Maar wel zo dat mensen die last hebben van de lactose het ook kunnen eten. Dus bevat...
Yes, eindelijk!! Afgelopen weekend heb ik de eerste taart in mijn nieuwe bakkerij gemaakt! Het tuinhuis/blokhut heeft inmiddels de naam “de Bakhut” gekregen en is volledig ingericht met al mijn bakspulletjes. De bakvormen, gereedschappen,...
Wauw, ik ben zo blij met het supermooie en ruime tuinhuis in de achtertuin! Dat wordt mijn bakkerij….nog een beetje onwerkelijke eigenlijk. De laatste maand is de bouw ervan zo snel gegaan, dat ik...
Na 2 maanden is er eindelijk zicht op een nieuwe plek om te bakken! Een bakkerij aan huis nog wel. Althans… een mooi en groot tuinhuis achter in een grote tuin in Apeldoorn. De...
Afgelopen weekend heb ik helaas mijn bakkerij in de pastorie moeten inpakken. Al het gereedschap, materiaal en ingrediënten in dozen en veilig opgeborgen. Jammer genoeg heb ik nog geen nieuw pand gevonden waar ik...
Allemaal leuke dingen de laatste tijd! Van een evenement op het Zwitsalterrein en Restaurantday, tot grote versierde taarten van Cars en voor een zangkoor en tot slot een babyshower. En…eindelijk een Kamer van Koophandel-nummer,...
Afgelopen zondag hebben mijn schoonzussen, schoonmoeder en ik voor de derde keer meegedaan aan Restaurantday, een initiatief uit Finland waarbij iedereen op bepaalde data 4 keer in het jaar zijn of haar pop-up restaurant...
Op de valreep heb ik begin deze week iets lekkers gemaakt voor de Pasen. Glutenvrije en lactose vrije paaseieren met een vulling van pure chocolade ganache en advocaatmousse. De cake is van glutenvrij zelfrijzend bakmeel...
Wat een topdag! Afgelopen zondag heb ik samen met mijn schoonmoeder en schoonzusters meegedaan aan RestaurantDay: een initiatief uit Finland waarbij 1 keer in de 4 maanden iedereen ter wereld een pop-up restaurant kan...