”Ziet eruit als een feestje”…

….zei mijn vader over de chocolade cupcakes met stracciatellamousse en gebrande hazelnoten. Dat is toch een leuk compliment! Mijn moeder was eind maart jarig en wilde graag een ‘chocoladetaart die altijd mag‘ en een paar cupcakes. De chocoladetaart had ik dus al een keer gemaakt, maar dit keer heb ik er raw cacaopoeder ingedaan en de stracciatellamousse iets aangepast. Voor de cupcakes had ik iets met chocola in gedachten, dat leek me wel lekker met de stracciatellamousse. Met ook een beetje raw cacaopoeder, rijstmeel en kokosbloesemsuiker als basis zijn het echt heerlijke cupcakes geworden! Op tijd uit de oven zodat ze lekker smeuig zijn vanbinnen.

Gefeliciteerd mam!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *